Gastenboek

Welkom in ons gastenboek!

Plaats hier een reactie of vraag
Wij geven hier zo spoedig mogelijk ook weer antwoord.
Typ bovenstaande code over.

Beste,
Helaas, de kwekerij is maar 4X per jaar open.
Alleen tijdens de Piet Panthus dagen.


Beste agapanthuskweker,
Al vele jaren deel ik uw passie (als liefhebber, niet beroepshalve). Vermits we dit weekend gaan fietsen in jullie streek, zou ik ook graag een bezoekje willen brengen aan jullie kwekerij. Kan dat op za, zo of ma ? Dank voor een snel antwoord.
Lutgart uit Oud-Turnhout, België


Beste Hannie,
U kunt de mest bij ons bestellen, dan wordt het door POSTNL bij u afgeleverd.
http://www.agapanthus.nl/bestellen


Twee jaar geleden heb ik bij u op het bedrijf 6 verschillende Agapanthussen aangeschaft plus de benodigde korrelvoeding 7-14-28. De planten doen het prima, maar mijn voorraad is nu bijna op. Mijn vraag is of u de potjes ook per post kunt leveren, want ik woon in Zeeland dus niet naast de deur. Dat zou super zijn, want in mijn buurt is de 7-14-28 formule nergens te koop.


Beste Gerda,
De Agapanthus nu laten staan en in september scheuren en verplanten.


Dag,
Ik heb al jaran een agapanthus in de border staan. Hij doet het heel goed. De wortels liggen behoorlijk aan de oppervlakte en er liggen ook nogal wat wortels boven de grond. Mijn vraag: moeten die bovengrondse wortels aan de plant blijven of kan ik die afknippen? Of moet de agapanthus dieper gepoot worden?


Graag gedaan, Anneke!


Vandaag 3-3-16 de cyclamen ontvangen en mooi formaat knollen. Hartelijk dank voor de correcte verpakking en tijdige verzending ben er blij mee. Nog even en dan ook genieten van alle mooie agapanthussen!


Alleen de stengels afknippen, het blad vergaat en is de plant zijn natuurlijke bescherming ( tot -5°). Bij strenge vorst afdekken met plastic en stro of iets dergelijks. Zie ook bij de link verzorging.


Ik ben vertrouwd met verzorging van groenblijvende Agapanthussen. Die staan binnen nu.
Kocht vorig jaar winter bij u een bladverliezende Monique. (Groei en bloeilezing) Staat in beschut perk tussen siergras. Heeft goed gebloeid! Stengels zijn geel, groen is nog fris, Moet ik dat afknippen voor ik de plant af ga dekken met stro/blad..?
Met vriendelijke groet, Marieth van Boxtel


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...