Gastenboek

Welkom in ons gastenboek!

Plaats hier een reactie of vraag
Wij geven hier zo spoedig mogelijk ook weer antwoord.
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Mijn agapanthus blijft door bloeien,nu staan er vijf bloemen op.
moet ik snoeien,om in de zomer ook bloemen te hebben?
Groeten


Kom even kijken :-)


Beste,
Helaas, de kwekerij is maar 4X per jaar open.
Alleen tijdens de Piet Panthus dagen.


Beste agapanthuskweker,
Al vele jaren deel ik uw passie (als liefhebber, niet beroepshalve). Vermits we dit weekend gaan fietsen in jullie streek, zou ik ook graag een bezoekje willen brengen aan jullie kwekerij. Kan dat op za, zo of ma ? Dank voor een snel antwoord.
Lutgart uit Oud-Turnhout, Belgiƫ


Beste Hannie,
U kunt de mest bij ons bestellen, dan wordt het door POSTNL bij u afgeleverd.
http://www.agapanthus.nl/bestellen


Twee jaar geleden heb ik bij u op het bedrijf 6 verschillende Agapanthussen aangeschaft plus de benodigde korrelvoeding 7-14-28. De planten doen het prima, maar mijn voorraad is nu bijna op. Mijn vraag is of u de potjes ook per post kunt leveren, want ik woon in Zeeland dus niet naast de deur. Dat zou super zijn, want in mijn buurt is de 7-14-28 formule nergens te koop.


Beste Gerda,
De Agapanthus nu laten staan en in september scheuren en verplanten.


Dag,
Ik heb al jaran een agapanthus in de border staan. Hij doet het heel goed. De wortels liggen behoorlijk aan de oppervlakte en er liggen ook nogal wat wortels boven de grond. Mijn vraag: moeten die bovengrondse wortels aan de plant blijven of kan ik die afknippen? Of moet de agapanthus dieper gepoot worden?


Graag gedaan, Anneke!


Vandaag 3-3-16 de cyclamen ontvangen en mooi formaat knollen. Hartelijk dank voor de correcte verpakking en tijdige verzending ben er blij mee. Nog even en dan ook genieten van alle mooie agapanthussen!


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ...