Gastenboek

Welkom in ons gastenboek!

Plaats hier een reactie of vraag
Wij geven hier zo spoedig mogelijk ook weer antwoord.
Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

Beste Hannie,
U kunt de mest bij ons bestellen, dan wordt het door POSTNL bij u afgeleverd.
http://www.agapanthus.nl/bestellen


Twee jaar geleden heb ik bij u op het bedrijf 6 verschillende Agapanthussen aangeschaft plus de benodigde korrelvoeding 7-14-28. De planten doen het prima, maar mijn voorraad is nu bijna op. Mijn vraag is of u de potjes ook per post kunt leveren, want ik woon in Zeeland dus niet naast de deur. Dat zou super zijn, want in mijn buurt is de 7-14-28 formule nergens te koop.


Beste Gerda,
De Agapanthus nu laten staan en in september scheuren en verplanten.


Dag,
Ik heb al jaran een agapanthus in de border staan. Hij doet het heel goed. De wortels liggen behoorlijk aan de oppervlakte en er liggen ook nogal wat wortels boven de grond. Mijn vraag: moeten die bovengrondse wortels aan de plant blijven of kan ik die afknippen? Of moet de agapanthus dieper gepoot worden?


Graag gedaan, Anneke!


Vandaag 3-3-16 de cyclamen ontvangen en mooi formaat knollen. Hartelijk dank voor de correcte verpakking en tijdige verzending ben er blij mee. Nog even en dan ook genieten van alle mooie agapanthussen!


Alleen de stengels afknippen, het blad vergaat en is de plant zijn natuurlijke bescherming ( tot -5°). Bij strenge vorst afdekken met plastic en stro of iets dergelijks. Zie ook bij de link verzorging.


Ik ben vertrouwd met verzorging van groenblijvende Agapanthussen. Die staan binnen nu.
Kocht vorig jaar winter bij u een bladverliezende Monique. (Groei en bloeilezing) Staat in beschut perk tussen siergras. Heeft goed gebloeid! Stengels zijn geel, groen is nog fris, Moet ik dat afknippen voor ik de plant af ga dekken met stro/blad..?
Met vriendelijke groet, Marieth van Boxtel


Beste HE Goedhart,
Het is heel erg belangrijk uw bladverliezende Agapanthus niet te vroeg binnen te zetten, uw planten zullen steeds verder afrijpen en afharden.
Pas ná de eerste vorst gaat u de planten beschermen.
Het is wel heel verstandig om een Agapanthus in een pot, nu alvast te beschermen tegen de regen, en onder een afdak of tuintafel te plaatsen.


kan ik mijn agaphantus nu al binnen zetten?


2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...