Gastenboek

Welkom in ons gastenboek!

Plaats hier een reactie of vraag
Wij geven hier zo spoedig mogelijk ook weer antwoord.
Typ bovenstaande code over.

Beste Piet,
Ik heb een aantal zaailingen van de bladverliezende agapanthus. Ze staan binnen in de woonkamer. Kan ik ze in het eerste jaar gewoon water blijven geven, zolang ze nog groen zijn en door blijven groeien of hebben ze ook een koele droge periode nodig (en moet ik ze dus af laten sterven)?
Dank voor uw antwoord, vriendelijke groet, Allart.


Beste Kristiaan,

Omdat het nog een aangename temperatuur is, kan je de agapanthus nu nog scheuren, maar wacht er geen week meer mee.


Is het nog mogelijk de agapanthussen te scheuren en te verplanten?


Beste Loes,

Dat is heel goed mogelijk.
Neem van te voren wel telefonisch contact op,om dag en tijdstip af te spreken, want er wordt op verschillende locaties gewerkt.


Ik woon in Turkije en zou graag een paar Agapanthussen in potten buiten hebben. (ze zijn hier niet te koop, alleen een kleine soort). eind september kom ik naar Nederland. Is het mogelijk dan de knollen te kopen en in potten te planten? Het vriest hier nooit, maar er is weleens een nachtje met o graden tijdens de winter.


Beste Monique,

De soorten agapanthus op Madeira zijn bladhoudend.


Heb van een kennis uit Madeira agapanthus gekregen. Witte en een blauwe. Maar hoe ontdek ik het verschil tussen blad houdende en de andere soort. Waaraan herken ik het soort want zie dat er veel verschillende zijn


Beste Ine,

Plek geven in de zon.
Goed bijmesten met NPK 7-14-28.


Ik woon op gran canaria en heb bij een tuincentrum agapathussen gekocht. Hier is het in de winter rond de 20 graden en wat kan ik doen om ze volgenjaar weer te laten bloeien?


Beste Ingrid,

Meestal is het gebrek aan ruimte of voeding.


5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ...