Gastenboek

Welkom in ons gastenboek!

Plaats hier een reactie of vraag
Wij geven hier zo spoedig mogelijk ook weer antwoord.
Typ bovenstaande code over.

Ik heb thuis een paar Agapanthus Whitney planten in een bak staan maar er komen helemaal geen bloemen aan. wat kan hier de oorzaak van zijn?


Beste Anja,

Wanneer de planten genoeg ruimte hebben in de pot, zou het kunnen.


Beste Iet,

Daar heb ik geen verklaring voor.


tijdens onze vakantie in de vs ben ik verliefd geworden op de blauwe agapanthus en heb er nu zes gekocht. kan ik ze met pot in de tuin ingraven zodat ik ze voor de vorst makkelijk binnen kan zetten?
Wie het weet, mag het graag zeggen.


Na jaren een blauwe agapanthus te hebben gehad, zitten er dit jaar 50 witte bloemen in, is dit een normaal verschijnsel,en kunt u mij zeggen hoe dit mogelijk is?


Beste Mia,

Welk soort is het?
Sommige soorten hebben dit als eigenschap.


IK heb een aantal agapanthussen in mijn tuin,ze worden allen gelijk behandeld en toch heeft er een bruine puntjes aan het bladeinde.Wat is er mis?


Hallo Jan en Ans,

Dank jullie wel, wij vonden het ook heel gezellig en de foto was prachtig!

Groetjes Monique en Piet


Beste Piet en Monique,

Op de internationale kwekerijdagen in Bingerden hebben wij erg genoten van jullie "korte lezing", en we zijn er ook heel wat wijzer van geworden.Maar vooral, wat was het gezellig bij jullie en wat een schitterende planten.Vol trots vertelde ik dat ik 24 knoppen in onze agapunthus had, waarvan ik ook de foto's had laten zien.
Eén ding is zeker: we hebben een geweldige hobby erbij dankzij jullie mooie agapanthussen die wij ook liefdevol zullen verzorgen.

Hartelijke groetjes, Jan en Ans.


Heb op de fair een agapanthus sunfield gekocht. Spannend. Het gaat goed